Հարկավոր է
կարտոֆիլ 1 կգ
պիցցայի լոշ
սոխ 1 գլուխ
ճարպ 100 գրամ
դդում 0.5 կգ
սալյամի 120 գրամ
պանիր 100 գրամ
կանաչի
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը մաքրել և անցկացնել քերիչով: Սոխը մաքրել և մանր կտրատել, ավելացնել կարտոֆիլային զանգվածին և աղ ցանել: Ճարպը տաքացնել թավայի մեջ, բաժիններով լցնել կարտոֆիլային զանգվածը և երկու կողմից տապակել ՝ ամուր սեղմելով թավայի հատակին: Դդմիկները և լոլիկները լվալ: Լոլիկներից հեռացնել պտղակոթի հիմքը, օղակաձև կտրատել: Հեռացնել դդմիկների հիմքերը և կտրատել բարակ ձողիկներով: Սալյամին մանր կտրատել: Տապակած կարտոֆիլը դնել տապակայի վրա, վերևից լցնել սալյամին, լոլիկը և դդմիկը: Վրան լցնել խորանարդիկներով կտրատած պանիրը: Թխել մոտավորապես 8 րոպե՝ նախապես տաքացած 175 աստիճան ջեռոցում: Մատուցելուց առաջ կանաչի ցանել: