Բոլորս էլ գրեթե համամիտ ենք այն մտքի հետ, որ գինին և պանիրը հոյակապ համադրություն են և հաճելիորեն ընդգծում են մեկը մյուսի համը։ Ճիշտ համադրություն ստանալու համար անհրաժեշտ է գլուխ հանել պանիրների և գինիների տեսակներից։Սակայն դա այդքան էլ դյուրին չէ։ Պարզապես կարելի է հետևել համադրության ոսկե կանոններին։
Ընտրեք սպիտակ գինի։Կարմիր գինիները այնքան էլ լավ չեն համադրվում։Այս կանոնը հիմնականում վերբերվում է սուր ընդգծված համ ունեցող պանիրների հետ համադրությանը։
Կարմիր գինիները ավելի լավ է մատուցել նուրբ համ ունեցող պանիրների հետ։
Ինչքան սուր է պանրի համը,այնքան էլ ուժեղ գինի է այն պահանջում։
Իդեալական են համադրվում նույն տարածքում արտադրված գինիներն ու պանիրները։
Պանիրները և գինիները պետք է համադրել ըստ տարիքի և հնության։
Պանրի և գինու հետ սովորաբար մատուցում են նաև մրգեր։
Knar JoueTTe