Հարկավոր է
5 հատ ձու
200 գրամ ալյուր
250 գրամ շաքարավազ
1 տուփ փխրեցուցիչ
Աղ
2 տուփ վանիլային շաքարավազ
3 ճաշի գդալ ջուր
200 գրամ սերուցքային կարագ
150 գրամ շաքարի փոշի
600 գրամ ելակ
50 գրամ մորի
Պատրաստման եղանակ՝
Ինչպես պատրաստել
5 սպիտակուցը խարել, ավելացնել 50 գրամ շաքար։: Դեղնուցներ հարել 200 գրամ շաքարի հետ, ավելացնել վանիլային շաքարըա, 3 ճաշի գդալ եռացրած ջուրը։Միախառնել երկու զանգվածքները, ավելացնել փխրեցուցիչ և ալյուր և թխել 180 աստիճանով:Խմորը թխվելուց հետո մեջտեղի մասը կտրել-հանել, մանրացնել։Կարագը հարել շաքարի փոշու հետ։ Միախառնել ելակն ու մորին, մանրացված խմորը և լցնել կենտրոնում։ Քսել կրեմը, զարդարել ելակով, ինչպես նաև տարբեր տեսակի հատապտուղներով: