+37496288287

ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄ ԵՆՔ ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ՐԻԶՈՏՏՈ

ՊԱՏՐԱՍՏՈՒՄ ԵՆՔ ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆՈՎ ՐԻԶՈՏՏՈ

Հարկավոր է
կանաչ սոխ 5 ցողուն
կարմիր պղպեղ 1 հատ
շամպինիոն 250 գրամ
հավի կրծքամիս 600 գրամ
կարագ 50 գրամ
սերուցք 200 գրամ
կարտոֆիլի կրախմալ 1 թեյի գդալ
բրինձ 500 գրամ
աղ
սև պղպեղ

Ինչպես պատրաստել
Այս բաղադրատոմսում հավի կրծքամիսը կարելի է փոխարինել մսի ցանկացած այլ տեսակով։ Կանաչ սոխը և կարմիր պղպեղը կտրտել, շամպինիոնը լվանալ, ոտիկներն առանձնացնել գլխիկներից և մանր կտրտել։ Հավի փափկամիսը կտրտել խորանարդիկներով Տապակի մեջ կարագ դնել, լցնել հավը, սոխը, պղպեղը, շամպինիոնը, աղ և պղպեղ ցանել։ Երբ բանջարեղենը փափկի, ավելացնել սերուցքը, խառնել։ Որպեսզի սոուսը թանձրանա, ավելացնել կարտոֆիլի ալյուրը՝ անընդհատ խառնելով, եթե անհրաժեշտ է, ավելացնել նաև մի փոքր ջուր։ Եփել բրինձը (1 բ. բրնձին՝ 1,5 բ. ջուր, կարագ), լցնել ափսեի մեջ, վրան՝ սոուսը և մատուցել։

Similar Articles

Most Popular

ԳՆԱՑԵ՛Ք ՁԵՐ ԵՐԱԶԱՆՔԻ ՀԵՏԵՎԻՑ՝ ԻՈՆԱ ԽՈՋԱԳՈՐՅԱՆ

21-րդ դարում խնամված լինելը դարձել է բոլորիս համար պարտադիր. ինչպես հիմա ընդունված է ասել, խնամված լինելը միշտ նորաձև է: Այսօր Ձեզ ուզում եմ պատմել...

ՆՈՐ ՄԵՆՅՈՒ, ՆՈՐ ՁԵՎԱՉԱՓ՝ HOOKAH PLACE YEREVAN

Օրերս, Մոսկովյան 31/12 հասցեում գտնվող հայտնի ու արդեն բոլորիս կողմից սիրված Hookah Place Yerevan-ում տեղի ունեցավ փակ միջոցառում, որտեղ ներկայացվեց նոր մենյուն, նոր ուտեստներով,...

Էրիկ Գասպարյանի «Ժամանակի մեջ» ցուցահանդեսը

«Փյունիկ» զարգացման կենտրոնում (Բուզանդի 3) հոկտեմբերի 17-22-ը նկարիչ Էրիկ Գասպարյանի «Inside The Time» խորագրով ցուցահանդեսն է: Մարդու պայքարը ժամանակի հետ ու ժամանակի մեջ: Հեղինակը ներկայացրել...